Industrieën

Binnen vele verschillende productie- en bewerkingsprocessen komen stoffen, dampen en/ of gassen vrij. In sommige gevallen kan een proces ingesloten worden, in vele gevallen is dit niet of niet 100% mogelijk. Gevolg: emissievorming door uitstoot van vaste stoffen, dampen of gassen.

De oplossing: het afzuigen van de vaste stoffen, dampen en/of gassen die vrijkomen!

Wanneer er geen voorzieningen worden getroffen:
– Kan het verlies van waardevol materialen of grondstoffen betekenen;
– Kan het defecten aan de machines veroorzaken en zowel reparatie als uitvaltijd verlengen
– Kan het een negatief effect hebben op de werkomgeving, werkklimaat en het bedrijfsimago, met name op sites waar klanten en andere doelgroepen toegang hebben.

Ralton Engineering B.V. heeft “binnen iedere industrie waar stoffen, dampen en of gassen vrij komen” gepaste oplossingen voor afzuig- en filterinstallaties.

Is er binnen uw productie-omgeving een situatie waar u wellicht denkt om afzuig- en of filterinstallaties toe te passen? Of wellicht biedt een hoog vacuüm centraal stofzuig systeem voor u de mogelijkheid om uw productie-omgeving stofvrij te houden?

Wenst u meer informatie over onze toepassingen en of er voor uw specifieke productie-omgeving en oplossing is,  of wenst u een afspraak bij u op het bedrijf met één van onze sales engineers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!